Τρόποι Πληρωμής

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει τόσο για τα προϊόντα όσο και για τα έξοδα αποστολής με τους εξής τρόπους:

 • χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής του κάρτας
 • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • με αντικαταβολή

Αντικαταβολή

Στην περίπτωση πληρωμής κατά την παράδοση με μετρητά(αντικαταβολή), το κόστος της αντικαταβολής στην εταιρεία courier είναι 2€ ευρώ και ισχύει για αγορές έως και 500 ευρώ.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης με την συνεργαζόμενη τράπεζα, η παραγγελία αποστέλλεται με την εμφάνιση του τραπεζικού εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλλει (συνήθως 2-3 εργάσιμες). Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων, η παραγγελία αυτόματα ακυρώνεται. Στην αιτιολογία του καταθετηρίου πρέπει να συμπληρώνεται ο αριθμός της παραγγελίας.

Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι:

 • ALPHA BANK
  IBAN: GR32 0140 2260 2260 0200 2012 877
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ
 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  IBAN: GR46 0110 0400 0000 0407 1506 523
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ

Σε περίπτωση πληρωμής σε διαφορετική από τον τραπεζικό μας λογαριασμό τράπεζα, ο πελάτης επιβαρύνεται την προμήθεια της τράπεζας.

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Ο πελάτης εφόσον επιλέξει την πληρωμή με ηλεκτρονική τραπεζική κατάθεση, μεταφέρεται αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και τα δεδομένα που καταχωρεί (τα στοιχεία της κάρτας του) δεν ελέγχονται και δεν αποθηκεύονται από εμάς.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με πληρωμή:

 • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.
 • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.