Τρόποι Αποστολής

Αποστολή στο χώρο σας & Αποστολή σε άλλη διεύθυνση

Ο πελάτης θα παραλάβει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα sofokleous4st.gr στη διεύθυνση που έχει υποδείξει ως χώρο κατοικίας ή σε άλλη διεύθυνση μέσω διανομέα της ταχυμεταφορικής εταιρίας Γενικής Ταχυδρομικής.

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. Εντός Αττικής το κόστος ανέρχεται στα 2,40€ ευρώ μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος ανέρχεται στα 0,60€ ανά κιλό. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, το κόστος ανέρχεται στα 2,95€ μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος ανέρχεται στα 0,90€ ανά κιλό. Η Εταιρία μας προς το παρόν δεν αποστέλλει προϊόντα καπνού και πούρα στο εξωτερικό.

Για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 85€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όταν συγκεντρωθούν τα προϊόντα της παραγγελίας, ο πελάτης θα ενημερωθεί με e-mail και η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα για την περιοχή της Αθήνας ενώ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα μετά από δύο εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες δεν παραδίδονται σε εθνικές εορτές και σαββατοκύριακα. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για απροσδόκητες καθυστερήσεις παράδοσης των προϊόντων (απεργία των courier κτλ.).

Κατά την παραλαβή ο πελάτης που πραγματοποίησε την αγορά ή κάποιος εξουσιοδοτημένος από αυτόν υπογράφοντας επιβεβαιώνει ότι:

  1. Υπάρχει παραστατικό για την συγκεκριμένη παραγγελία με την υπογραφή της εταιρίας Sofokleous4St.
  2. Ο αριθμός των δεμάτων συσκευασίας είναι σύμφωνος με τον αριθμό που αναγράφεται στο συνοδευτικό της παραγγελίας.
  3. Η συσκευασία βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δεν υπάρχει ζημιά, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την τα προϊόντα.

Στην περίπτωση που ο παραλήπτης διαπιστώσει κάποια απόκλιση σχετικά με αυτά που αναφέρονται στις παραπάνω παραγράφους, πρέπει να ειδοποιήσει την Εταιρεία. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης μετά την υπογραφή παραλαβής των δεμάτων δεν ειδοποιήσει την Εταιρεία, δεν μπορεί να προβάλει ύπαρξη ζημίας των δεμάτων.

Σε περίπτωση που υπάρχει προσωρινή έλλειψη εμπορεύματος, η Εταιρεία δικαιούται να παραδώσει τα προϊόντα σε διάστημα 30 ημερών από την παραγγελία. Σε περίπτωση που η Εταιρεία αδυνατεί να παραδώσει ακόμη και εντός αυτού του διαστήματος, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη.

Για λόγους ασφαλείας, οι παραγγελίες θα παραδίδονται μόνο στις διευθύνσεις που σχετίζονται με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα που αγόρασε και από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Σοφοκλέους 4, Αθήνα. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας